10
дек

За марката Soff и заложената в нея идеология

Мисълта за диаманта ми хрумна през 2003-та г., когато започнах работа върху дипломния си проект. Тогава поставих този кристал в центъра на цялостното обемно-композиционно решение на сградата и нейния интериор.

Името на диаманта, известен като краля на камъните, произлиза от гръцката дума ἀδάμας, която означава несломим, несъкрушим и устойчив. Диамантът е символ на съвършенство, изящество, упоритост, решителност и победа. Енергията му се свързва със слънцето.

Всичко казано дотук, за мен олицетворява тъкмо онова „нещо“, което прави от човека творец.

Богатите пурпурно–виолетови палитри съчетават стабилността на синьото и енергията на червеното. В бизнеса те са знак за креативност, въображение и амбиция. Ето защо това са любимите гами на Soff Design Ltd. Аз припознавам идентичността на фирмата в тяхната красота.

Благодарна съм, че работя с невероятно талантлив и вдъхновен, отсят екип. Логото на Soff Design Studio винаги е стояло, стои и вярвам, че ще продължава да стои върху прекрасни и стойностни проекти.

Благодаря и на теб – ти, който ще следиш публикациите в този блог! Помни, че каквато и промяна да искаш да направиш в своето пространство, аз съм до теб!

архитект София Папазова